CADCAM DATA Novosti - Januar


    


FloTHERM XT - proizvod 2015. godine!

Zbog svog doprinosa razvoju tehnologije, inovacijama u dizajnu i dobrog odnosa cene i performansi FloTHERM XT je prepoznat te izabran i nagrađen za proizvod 2015. godine!

Pročitajte više
Mentor Graphics logo FloTherm XT

Dassault Systemes logo
Internet stvari
Internet of Things - menja svet, kakvog ga poznajemo
Korisnici u IoT-u fokusiraju se na stvari, pojedine pametne uređaje u mreži, za razliku od Interneta korisničkih iskustava, koji ima viši cilj koji je moguće dostići kada pametne naprave međusobno komuniciraju i omogućuju kreiranje inovativnih usluga koje pojednostavljuju i obogaćuju naše živote na nov način.
Pročitajte više

3DEXPERIENCE platforma za Industry 4.0 

Na putu prema novom digitalnom dobu (Iot/Industry 4.0) Dassault Systemes i Meyer Werft sarađuju u razvijanju industrijskih rešenja "On Time to Sea" i "Designed for Sea".
Pročitajte više
Dassault Systemes logo
On time to sea, Designed for seaTecos Abaqus
TECOS upotrebljava Abaqus za analize materijala ojačanih vlaknima

"U TECOSu smo davno uvideli potrebu za preciznom FEM analizom vlaknima ojačanih materijala. Zbog toga što su takve analize vrlo kompleksne, njihova tačnost i veza sa ispitivanjima mora biti pažljivo proverena."

Pročitajte više

TIPS AND TRICKS

Altium to PADS
Prenesite Altium podatke u PADS
Integrisani prevodioci omogućuju jednostavan uvoz Altium šematskih i Layout podataka u PADS. Hijerarhijske strukture i sve sve informacije o dizajnu ostaju sačuvane, a transition log prikazuje šta je potrebno dodatno pregledati.

Pogledajte video
PADS
7 tips and tricks
Pravila i ograničenja su okosnica svakog PCB dizajna i pružaju nam sigurnost da je dizajn napravljen na ispravan način. Koja je najbolja praksa za definisanje pravila i ograničenja?


Pročitajte više


www.cadcam-group.eu
CADCAM DATA
member of CADCAM Group

Kneza Višeslava 70A
11 030 Beograd, Srbija
Tel. +381 11 3573 007  
E-mail: info.rs@cadcam-group.eu

Copyright CADCAM-Group.EU 2015