CADCAM Data Newsletter - maj 2017

CadCam Group newsletter
 
 
CATIA CATMSE
CATMSE - nova CATIA konfiguracija
Saznajte koje sve module sadrži nova CATIA konfiguracija CATMSE - CATIA Mechanical & Shape Engineer Excellence i kako možete da poboljšate proces projektovanja

Više o CATMSE konfiguraciji
 
3DEX on cloud
3DEXPERIENCE on Cloud - brzo, jednostavno i efikasno 
Da li jedinstvena poslovna platforma 3DEXPERIENCE on Cloud može da se implementira u nekoliko koraka i bez IT administracije? Pogledajte 10-minutni webinar i saznajte koje sve prednosti donosi 3DEXPERIENCE on Cloud. 

Pogledajte webinar
 
p&g logo
Procter & Gamble izabrao 3DEXPERIENCE platformu
Pročitajte zašto je veliki svetski proizvođač robe široke potrošnje izabrao da implementira industrijska rešenja "Perfect Product" i "Perfect Package" koja se zasnivaju na platformi 3DEXPERIENCE.

Pročitajte više
 
SIMULIA for SOLIDWORKS
Propustili ste live webinar "SIMULIA za SolidWorks korisnike"?
Pogledajte snimak webinara i saznajte kako možete preneti geometriju iz SolidWorksa u Abaqus, kako istu geometriju možete modifikovati u SolidWorksu i promene preneti u Abaqus CAE sa samo jednim klikom miša, a istovremeno sačuvati sve unapred definisane parametre i svojstva modela u Abaqus-u.

Pogledajte webinar
 
Projektovanje IoT uređaja
IoT uređaji, iako možda izgledaju jednostavno, sastoje se od posebnih komponenti, raznih interfejsa i štampanih ploča, koje iziskuju poseban način projektovanja. Za uspešno projektovanje štampanih ploča takve namene, potrebno je uzeti u obzir sedam različitih činjenica.

Saznajte koje su to činjenice
 

POSETITE NAS NA SLEDEĆIM DOGAĐAJIMA:
IRT forum 2017
Industrijski forum IRT Portorož 2017
Posetite nas 5. i 6. juna u Portorožu na 9. IRT Forumu i saznajte kako sa našim rešenjima možete da zakoračite u 4. Industrijsku revoluciju.

Posetite nas na IRT Forumu 2017.
 
Međunarodni sajam energetike u Sarajevu 2017

Proteklih godina sajam „ENERGA“ se potvrdio  kao uspešan i atraktivan Međunarodni sajam i kao jedna od najznačajnijih poslovnih manifestacija u oblasti energetike u regionu. Pozivamo vas da nam se pridružite u periodu od 06.06. – 08.06. 2017. u Sarajevu , centar „Skenderija“.

Pročitajte više
 
Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu 2017
Ukoliko želite da se konsultujete sa našim timom, ili saznate više o našim softverskim rešenjima CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, ili platformi 3DEXPERIENCE, pozivamo vas da se prijavite za besplatnu ulaznicu, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo.

Prijava za besplatnu ulaznicu