CADCAM Data Newsletter - jun 2017

CadCam Group newsletter
 
CATIA CATMSE
Poklanjamo opremu za virtuelnu realnost
Sajamska akcija i dalje traje. Uz svaku kupljenu CATIA konfiguraciju dobijate opremu za virtuelnu realnost. Iskoristite pogodnosti kupovine do kraja juna 2017 i zakoračite sa nama u svet virtuelne realnosti!

Izaberite CATIA konfiguraciju
 
VR na CAD rješenjima
Virtuelna realnost na CAD softverima
  • predstavlja najnoviju tehnologiju u procesu razvoja korišćenjem CAD softvera
  • omogućava da virtuelno istražite, iskusite i ocenite kompletan proizvod pre izrade fizičkog prototipa ili finalnog proizvoda
  • je potpuno kompatibilan sa softverskim rešenjem CATIA V5 i  platformom 3DEXPERIENCE
  • je pristupačan i veoma lak za upotrebu
Kako da virtuelno postane stvarno?
 
3DEX wire harness manufacturing
Projektovanje i proizvodnja kablovskih snopova
Sa kojim izazovima se susreću projektanti kablovskih snopova i ožičenja? Zašto da koristite CATIA Electrical Manufacturing Preparation? Pogledajte webinar koji prikazuje integrisani električni razvoj.


Pogledajte kratak webinar
 
3DEXPERIENCE
CATIA 3DEXPERIENCE
U poslednje vreme slušate o 3DEXPERIENCE poslovnoj platformi, ali i dalje Vam je nepoznanica kako tačno radi i šta omogućava? Pogledajte kratak video u kojem su na jednostavan način prikazane  i najsloženije funkcionalnosti CATIA 3DEXPERIENCE. 


Pogledajte video
 
CCD u saradnji sa Institutom Vinča
CADCAM Data potpisala strateško partnerstvo sa Školom računara Instituta Vinča
CADCAM Data, sertifikovani obrazovni partner, kompanije Dassault Systemes je saradnju u održavanju kurseva podigla na viši nivo sklapanjem strateškog partnerstva sa Školom računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“, početkom juna, 2017. godine.

Pročitajte više
 
Free Download - PADS Maker
Besplatno preuzmite verziju PADS programskog rešenja za Schematic i Layout  PCB dizajn.

Free download
 

DOGAĐAJI

IRT forum 2017
Sajam naoružanja i vojne opreme 27-30.06.2017.
Veoma važna i neizostavna karika kako u projektovanju i razvoju složenih proizvoda, tako i u organizaciji poslovnih procesa, su kompleksni industrijski softveri, koje će kompanija CADCAM Data u saradnji sa kompanijom SDPR predstaviti svim postojećim i potencijalnim dobavljačima namenske industrije.
Posetite nas u hali 4, štand 4049
 
3DEXPERIENCE & Virtual Reality

Pridružite nam se na  besplatnom događaju u Kraš Auditoriumu na adresi Ravnice 48, Zagreb i virtualno ušetajte u unutrašnjost najsloženijih sklopova i saznajte kako možete da unapredite procese projektovanja uvođenjem potpuno nove dimenzije.

Prijavite se još danas
 

CCS na sajmu ENERGA 2017.
CADCAM Solutions predstavila proizvode i usluge na sajmu Energa 2017.
Kompanija CADACAM Solutions je svojim učešćem predstavila nekoliko noviteta. Na tržištu BiH ekskliuzivno je prezentovan uređaj za virtuelnu realnost na softverskom rešenju CATIA 3DEXPERIENCE. Tehnički tim CADCAM Solutionsa je demonstrirao tehnologiju 3D štampe na uređaju Makerbot Replicator Mini, kojim je predstavljena kombinacija prenosivosti i jednostavnosti korišćenja. 
Pročitajte više