CADCAM Data Newsletter - decembar 2016

MyCADCAM Portal - Naš poklon Vama povodom praznika

My CADCAM Portal

MyCADCAM Portal je portal koji je namenjen korisnicima naših programskih rešenja. Na Portalu možete da vidite sve svoje aktivne licence i programe, pristupite FTP serveru i saznate odgovore na najčešća pitanja vezano za instalacije i uslove korišćenja naših rešenja, kao i tips & tricks kako bismo Vam olakšali svakodnevni rad u našim programskim rešenjima.

Na FTP serveru možete pronaći poslednje instalacije naših programskih rešenja, brza rešenja, service pack verzije i uputstva za instalacije. Takođe, putem FTP servera možemo razmenjivati datoteke koje nisu dostupne svim korisnicima FTP servera.

Kreirajte svoj korisnički nalog


Rimac automobili na 3DEXPERIENCE platformi
Novi model automobila Rimac na platformi 3DEXPERIENCE
Strateško partnerstvo Rimac Automobila, CADCAM Grupe i korporacije Dassault Systemes potpisano je 28.11.2016. godine, a temelji se na uvođenju platforme 3DEXPERIENCE u proces projektovanja i životnog ciklusa proizvoda. Rast proizvodnje i širenje poslovanja Rimac Automobila zahtevalo je prelazak na najnaprednija programska rešenja. Ova rešenja omogućavaju brže projektovanje i virtualne simulacije koji olakšavaju organizaciju i pripremu proizvodnje kompleksnih  proizvoda kao što su Rimac automobili.
Pročitajte više


CATIA TIPS & TRICKS
Za vas pripremamo novu kategoriju "Tips & Tricks" gde možete pronaći odgovore na pitanja koja Vam se javljaju prilikom rada sa našim programskim rešenjima.
Proverite šta smo pripremili za vas.
Pročitajte više
CATIA logo
CATIA tips&tricks

CATIA 3D XML
3D XML je format razvijen od strane komanije Dassault Systemes u sklopu brenda 3DVIA. Predstavlja zasebnu i besplatnu aplikaciju (plug-in) koja omogućava deljenje i pregled 3D podataka bez potrebe za prisustvom izvornog CAD sistema. Integriše se brzo i jednostavno i ujedno kompresuje kompleksne podatke kako bi se lakše distribuirali.
Pročitajte više
CATIA logo
CATIA 3D xml


Dassault Systemes Logo DraftSight
Preuzmite besplatan DS softver za 2D projektovanje i pročitajte iskustvo HIP-Petrohemije A.D.
DraftSight je besplatan 2D CAD softver, namenjen svima koji žele da projektuju, menjaju ili pregledaju 2D nacrte ili DWG fajlove. Veoma je jednostavan za korišćenje i kompatibilan je sa različitim operativnim sistemima. Bazira se na logici i funkcijama prisutnim u program AutoCAD, i predstavlja njegovu odličnu i jeftiniju alternativu.
Pročitajte više


CATIA logo
CATIA 3D Master
Inovativna proizvodnja bez nepotrebne 2D dokumentacije
Uprkos širokoj primeni 3D modelovanja, 2D projektovanje ostaje primarna referenca za kotiranje, tolerancije i anotacije za 90 % proizvodnih kompanija. Glavni koncept 3D Master pristupa je da je 3D model najprikladniji za isporuku detaljnih informacija o proizvodu koje su neophodne u proizvodnim procesima.
Pročitajte više


Airbus safran launchers
AirbusSafran Launcher na 3DEXPERIENCE platformi
Airbus Safran Launchers uz pomoć platforme 3DEXPERIENCE do rakete Ariane 6 
Airbus Safran Launchers će implementacijom „Winning Program-a“, koji se bazira na 3DEXPERIENCE platformi, nastaviti dugogodišnju saradnju sa korporacijom Dassault Systemes. Više od 700 inženjera širom Evrope, uključujući i partnere, će raditi na novoj raketi u „Winning Program“-u. U tom projektu upotrebljavaće se programsko rešenje Dassault Systemes, koje uključuje sistemsku arhitekturu, detaljan dizajn, validaciju pogona i prostornu analizu svemirske letelice.
Pročitajte više


I za kraj:
uživajte u predstojećim praznicima i želimo Vam uspešnu 2017!

CADCAM čestitka