CADCAM Data Newsletter - april 2017

 
Sajam tehnike Beograd 2017
CADCAM Data na Međunarodnom sajmu tehnike
Kao ni prethodnih godina, ni ove godine CADCAM Data neće prekinuti već ustaljenu tradiciju i biće jedan od učesnika ove nezaobilazne manifestacije u ovom delu Evrope. Predstavićemo najnovija softverska dostignuća u sferi mašinskog projektovanja i simulacija i svim zainteresovanim posetiocima omogućiti da saznaju više o tehnologijama poslovanja poslednje generacije.
Prijavite se za besplatnu ulaznicu
 
3DEXPERIENCE broj korisnika
CATIA u svim formatima
Izaberite CATIA module i konfiguracije koji zadovoljavaju vaše potrebe i pridružite se milionima zadovoljnih korisnika uz:
  • CATIA2GO
  • CATIA Engineering Excellence
Proverite sve aktuelne CATIA ponude
 
SIMULIA for SolidWorks
Pridružite nam se na besplatnom webinaru
Pozivamo Vas na besplatan webinar na kome možete da vidite kako da prenesete geometriju iz SolidWorksa u Abaqus, kako istu geometriju možete da modifikujete u SolidWorksu i promene da prenesete u Abaqus CAE sa samo jednim klikom miša, a istovremeno da sačuvate sve unapred definisane parametre i svojstva modela u Abaqus-u.

Više o webinaru i prijava
 
CATMEE
Nova CATIA konfiguracija CATMEE
Nova CATIA konfiguracija Mechanical Engineer Excellence uz standardni paket donosi i osnovni paket površina, sheet-metal, 3D master koncept, tolerancije u 3D, animaciju i kinematiku i druge zanimljive module.


Pročitajte sve o CATMEE modulima
 
MG CFD webinar
Prijavite se za besplatan webinar

Ventilatori su uobičajena pojava u većini elektronskih uređaja, ali ponekad nije lako odrediti koji je ventilator optimalno rešenje u određenom uređaju, da bi se zadovoljile toplotne specifikacije.

U ovom seminaru biće obrađeno testiranje različitih ventilatora unutar CFD (Computational Fluid Dynamics) simulacija i objašnjeno kako da se odredi optimalno rešenje korišćenjem simulacija.

Više o webinaru i prijava
 

ZANIMLJIVOSTI
FCA Grupa prelazi na platformu 3DEXPERIENCE
"Drive Emotion" industrijsko rešenje bazirano na platformi 3DEXPERIENCE olakšava celokupan proces od dizajna i projektovanja do virtuelne validacije zahvaljujući kolaborativnom okruženju.

Proverite sve prednosti ovog rešenja
 
AITAC Designed for Sea
AITAC trasira novi put u projektovanju brodova
Saznajte kako je Riječka kompanija  AITAC dodatno unapredila svoje poslovanje i konkurentnost sa industrijskim rešenjem "Designed for Sea" koje se bazira na platformi 3DEXPERIENCE.

Pročitajte više
 
Rimac Concept One
Rimac Automobili na 3DS konferenciji u Milanu
Na ovogodišnjoj 3DS konferenciji pod nazivom "Design in the Age of Experience", koja je održana u Milanu 4. i 5. aprila, Rimac Automobili podelili su svoje iskustvo u korišćenju platforme 3DEXPERIENCE.

Pročitajte više o 3DS konferenciji
 
Forma Tool 2017
Utisci sa Industrijskog sajma u Celju
Međunarodni Industrijski sajam u Celju jedan je od najvećih i najposjećenijih događaja ove vrste u srednjoj i istočnoj Evropi. Ovogodišnja četvorodnevna manifestacija je privukla veliki broj posetilaca i izlagača iz različitih industrija. Bilo je prisutno više od 700 brendova i više od 350 izlagača.

Pročitajte više
 
SEE Automotive konferencija 2017.
Održana SEE Automotive konferencija
Ovogodišnja SEE Automotive konferencija pod nazivom "Connect & Supply" ugostila je više od 250 posetilaca iz 150 kompanija iz 16 zemalja gde smo dali odgovor na pitanje "Kako povećati konkurentnost, osvojiti nove poslove, pravovremeno odgovoriti na upite kupaca i isporučiti proizvod na vreme pomoću jedinstvene poslovne platforme 3DEXPERIENCE?"
Pročitajte više