CADCAM Data učestvuje na SEE Automotive konferenciji 2020

CADCAM Data učestvuje na SEE Automotive konferenciji 2020

Kompanija CADCAM Data učestvuje na predstojećoj šestoj po redu konferenciji SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE CONNECT&SUPPLY, koja se održava online u periodu od 19.05. do 20.05. 2020.

SEE Automotive konferencija omogućava umrežavanje i povezivanje OEM proizvođača, TIER1&2 i relevantnih institucija u cilju podsticanja progresivnog razvoja automobilske industrije u regionu. Ova konferencija predstavlja vodeći poslovno-stručni događaj u regionu, koji omogućava svim kompanijama upoznavanje i informisanje sa aktuelnim trendovima kao i planovima proizvođača. Informisanost o dolazećim aktivnostima može obezbediti startnu prednost na tržištu i pravovremeno prilagođavanje proizvodnih procesa, što se najbolje može ogledati kroz produktivnost i zaradu. Kao rezultat prethodno navedenih aktivnosti, povezivanje naučnih, razvojnih i javnih institucija u cilju podsticanja novih projekata dodatni je benefit za sve učesnike. Stvaranje konglomerata povećava konkurentnost svih članica, omogućava sigurna ulaganja, profit i pozicioniranje kod međunarodnih proizvođača automobila.

CADCAM Data je članica CADCAM Group, vodećeg proizvođača PLM rešenja i usluga u Jugoistočnoj Evropi. Naš tim visokokvalifikovanih i visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge PLM  savetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na polju projektovanja proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici. CADCAM Data je ovlašćeno zastupništvo Dassault Systemes za softverska rešenja CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, 3DVIA i revolucionarne inovativne poslovne platforme 3DEXPERIENCE.