Nova MECODES web stranica puštena u rad

Nova MECODES web stranica puštena u rad

Lansirali smo novu MECODES web stranicu osveženog izgleda i srećni smo što to možemo da podelimo sa vama


Intenzivno smo radili kako bismo razvili nove i unapredili postojeće funkcionalnosti MECODES softvera, a sve sa ciljem kako bi MECODES mogao raditi sa sofisticiranim rešenjima kao što je 3DEXPERIENCE platforma. S obzirom na činjenicu kako se procesi razvoja proizvoda brzo menjaju i razvijaju, još je veća potreba za sinhronizacijom učesnika tog procesa, a pogotovo onih koji se odnose na različite discipline dizajna kao što su to mehanički i elektronski dizajn. 

MECODES rešenje je jedinstveno i omogućava saradnju mašinskih i inženjera elektrotehnike tokom celog procesa razvoja mehatroničkih proizvoda. Uvođenje nove metodologije u multidisciplinarno kolaborativno inženjerstvo, zaslužuje i osveženje izgleda. Nova web stranica je napravljena upravo sa ciljem da lakše pronađete sve relevantne informacije, preglednija je i intuitivna. 

Tokom izrade imali smo na umu kako web stranica treba da bude prilagođena različitim uređajima i pretraživačima i verujemo kako ćete brzo i jednostavno doći do potrebnih informacija.

Pripremili smo puno novog sadržaja uključujući opis rešenja, funkcionalnosti, opise konfiguracija, video materijale i novosti kako biste lakše pratili novosti vezane uz mehatronički razvoj i sam MECODES.


I dalje ćemo razvijati MECODES, a na novu web stranicu dodavati koristan i aktuelan sadržaj poput videa i novosti koje se tiču samog MECODES softvera ali i mehatroničkog razvoja uopšte.


Pogledajte novu MECODES web stranicu