CADCAM Data i Škola računara Instituta Vinča potpisale strateško partnerstvo

CADCAM Data i Škola računara Instituta Vinča potpisale strateško partnerstvo


CADCAM Data je članica CADCAM Group, vodećeg ponuđača PLM rešenja i usluga u Jugoistočnoj Evropi. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge PLM savetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na području projektovanja proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u  CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici. U ponudi su usluge odabira i uvođenja odgovarajućeg CAD/CAM/CAE/PLM rešenja, konsultacija vezanih za procese kompanije, do konsultantskih usluga o sveobuhvatnim poslovnim rešenjima. CADCAM Data je ovlašćeno zastupništvo Dassault Systemes za rešenja CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA3DVIA i revolucionarne, inovativne poslovne platforme 3DEXPERIENCE.

CADCAM Data, koja dugi niz godina godina u sklopu svog Obrazovnog centra održava kurseve za programska rešenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA i DELMIA, ovlašćena je za organizaciju polaganja za Dassault Systemes CATIA sertifikate, koji su priznati širom sveta.
CADCAM Data, sertifikovani obrazovni partner, kompanije Dassault Systemes je saradnju u održavanju tečajava podigla na viši nivo sklapanjem strateškog partnerstva sa Školom računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“, početkom juna, 2017. godine.

Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“
 je ustanova sa tradicijom od preko 30 godina, posvećena razvoju kroz konsalting i obrazovanje iz oblasti informacionih i digitalnih tehnologija od 1985. godine. Škola radi u sastavu najvećeg naučnog instituta u Srbiji – Instituta za nuklearne nauke „Vinča“  Univerziteta u Beogradu. Škola posluje u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 za aktivnost obrazovanja iz oblasti informacionih i digitalnih tehnologija. Više od 15 godina Škola je aktivan član mreže Microsoft partnera, Microsoft Autorizovani Edukacioni Partner i Autodesk Autorizovani Trening Centar. Preko 120 velikih preduzeća, više od 500 korporativnih klijenata i 32.000 pojedinaca je izabralo Školu računara „Vinča“ za svoj obrazovni centar, stoga nam je zadovoljstvo što smo odabrali Školu Vinča kao strateškog partnera za sprovođenje edukacija i nadamo se uspešnoj i dugoročnoj saradnji.


Više informacija o Školi računara Vinča i kursu koji pokriva osnove rada u softveru CATIA, možete potražiti na zvaničnoj internet prezentaciji Škole.