CADCAM Solutions – demonstracija 3D štampe i upotrebe sofisticiranih industrijskiih rešenja - Mostar Fair 09-13 april, 2019

CADCAM Solutions – demonstracija 3D štampe i upotrebe sofisticiranih industrijskiih rešenja - Mostar Fair 09-13 april, 2019

Mostarski sajam je već dokazan kao najuspešnija sajamska manifestacija na teritoriji Bosne i Hercegovine, kako po broju izlagača, tako i po broju posetilaca. Proizvodi iz svih relevantnih industrija i najnovija postignuća u oblasti visokih tehnologija i ponuda uslužnih delatnosti, tradicionalno su zastupljeni na Mostarskom sajmu u količini i asortimanu, koji zadovoljava globalne poslovne potrebe. Naš izložbeni prostor, kao ovlašćenog zastupnika najvećeg svetskog proizvođača 3D industrijskih softvera Dassault Systemes, je mesto gde se možete susresti sa softversko-tehnološkim dostignućima poslednje generacije i svakako će biti zapažen i privući pažnju posetilaca.


Kao kompanija sa tradicijom dugom preko 25 godina i zaluženim Platinum statusom, CADCAM Solutions je i ovlašteni centar kompanije Dassault Systemes za edukaciju i certifikaciju. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge PLM savetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na području projektovanja proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici.


Demonstriraćemo tehnologiju 3D štampe na uređaju Makerbot Replicator Mini, kojim predstavljamo kombinaciju prenosivosti i jednostavnosti korištenja 3D printera. Makerbot omogućava, da uvezete izvorne CAD fajlove, poput sklopova i delova i ujedno optimizujete brzinu i kvalitet štampe. Kompaktan uređaj težak je svega 8 kilograma, a visok je samo 38 centimetra i predstavlja jedan od najboljih mini 3D štampača.


3d štampa na sajmu u Mostaru


Naša softverska rešenja, CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA i revolucionarna, sveobuhvatna poslovna platforma 3DEXPERIENCE su implementirana širom sveta u najkompleksnijim industrijskim okruženjima i poslovnim sistemima, a brojni giganti,  lideri u svojim industrijama, koji su već decenijama unazad opredeljeni za softverska rešenja kompanije Dassault Systemes, dokaz su vrhunskog kvaliteta i posvećenosti klijentima.


Ukoliko želite da nas posjetite i konsultujete se sa našim stručnim timom nalazimo se u hali 2 - centralni deo.

09-13 april, 2019.


SAJAM GOSPODARSTVA MOSTAR

Tel:  +387 36 350 194
Fax: +387 36 350 134
Mail:  info@mostarski-sajam.com
Adress: Rodoč bb / Slobodna zona Hercegovina
Mostar 88 000
Bosna i Hercegovina