CADCAM Grupa među TOP 100 visokotehnoloških kompanija

CADCAM Grupa među TOP 100 visokotehnoloških kompanija
Objavljena je jedinstvena lista najboljih 1000 hrvatskih visokotehnoloških kompanija. U listu su uključene kompanije čije je poslovanje zasnovano na značajnoj i/ili inovativnoj upotrebi informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Članica CADCAM Grupe, kompanija CADCAM Design Centar nalazi se među prvih 100, tačnije na 97. mestu. Kao ovlašćeni zastupnik za implementaciju programskih rešenja, čiji je vendor Dassault Systemes ponovo uvršćen na Forbesovu listu najinovativnijih svetskih korporacija, svojim korisnicima pruža najnaprednija programska rešenja koja olakšavaju ispunjavanje sve većih zahteva korisnika, a unutar zadatih parametara.

Kompaniji CADCAM Group ovo je jedna vrsta priznanja i za sopstveni proizvod koji uvodi novu metodologiju u saradnju više inženjerskih disciplina, koja je zasnovana na najnovijim formatima i protokolima za razmenu podataka.

U sklopu sopstvenog R&D sektora radimo i na drugim inovativnim razvojnim projektima gde u svakom smislu primenjujemo svoja znanja i inovativnost.

Kroz saradnju sa fakultetima nastojimo da omogućimo studentima da već tokom studija nauče da rade sa najnaprednijim tehnologijama za razvoj proizvoda kako bi po završetku studija imali što više znanja i veština.

Napredna programska rešenja omogćavaju da se unapred razmotre moguća ograničenja i odrede svi koraci koji će se preslikati na konačan proizvod. I druge uspešne kompanije uočile su prednosti novih IT tehnologija i rešenja i dokazuju kako odabir odgovarajuće strategije uključuje i odabir novih programskih rešenja. Takva programska rešenja, osim što optimizuju svaki korak u procesu razvoja proizvoda, uklapaju se u celokupno poslovanje kompanije i grade bazu znanja kao jedinstvenu vrednost svakog proizvoda što je jedan od najvrjednijih doprinosa modernih tehnologija.


Proverite naš portfolio i unapredite razvoj sopstvenih proizvoda