CADCAM Data učestvuje na SEE Automotive konferenciji 2018

Kompanija CADCAM Data učestvuje na predstojećoj četvrtoj po redu konferenciji SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE CONNECT&SUPPLY, koja se održava u periodu od 17. 04 do 18.04. 2018. u Novom Sadu. Mesto održavanja je Kongresni centar „MASTER“, a konferencija će okupiti preko 250 učesnika iz više od 150 kompanija iz Jugoistočne Evrope.

SEE Automotive konferencija omogućava umrežavanje i povezivanje OEM proizvođača, TIER1&2 i relevantnih institucija u cilju podsticanja progresivnog razvoja automobilske industrije u regionu. Ova konferencija predstavlja vodeći poslovno-stručni događaj u regionu, koji omogućava svim kompanijama upoznavanje i informisanje sa aktuelnim trendovima kao i planovima proizvođača. Informisanost o dolazećim aktivnostima može obezbediti startnu prednost na tržištu i pravovremeno prilagođavanje proizvodnih procesa, što se najbolje može ogledati kroz produktivnost i zaradu. Kao rezultat prethodno navedenih aktivnosti, povezivanje naučnih, razvojnih i javnih institucija u cilju podsticanja novih projekata dodatni je benefit za sve učesnike. Stvaranje konglomerata povećava konkurentnost svih članica, omogućava sigurna ulaganja, profit i pozicioniranje kod međunarodnih proizvođača automobila.


Direktor kompanije CADCAM Data, dipl. inž. Čedomir Duboka iskoristiće priliku i govoriti na temu o najnovijim tehnologijama za razvoj proizvoda i međusobnoj integraciji svih poslovnih sektora u preduzećima. Cilj teme je mogućnost implementacije softverskih paketa u proizvodne procese preduzeća. Za dobavljače u autoindustriji, veoma je važno pratiti trendove i inovacije, kako bi bili konkurentni i stvorili šansu za partnerstva sa vodećim proizvođačima iz oblasti autoindustrije. Kompanija CADCAM Data Vam omogućava umrežavanje i usklađivanje zahteva Vaše kompanije sa trenutnim stanjem na tržištu. Realizacija navedenih aktivnosti može znatno pospešiti Vaše poslovanje i podstaći brži razvoj Vaše kompanije.


CADCAM Data je članica CADCAM Group, vodećeg proizvođača PLM rešenja i usluga u Jugoistočnoj Evropi. Naš tim visokokvalifikovanih i visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge PLM  savetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na polju projektovanja proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici. CADCAM Data je ovlašćeno zastupništvo Dassault Systemes za softverska rešenja CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, 3DVIA i revolucionarne inovativne poslovne platforme 3DEXPERIENCE.