CADCAM Data na SEE Automotive konferenciji 2017

CADCAM Data na SEE Automotive konferenciji 2017

Kompanija CADCAM Data će ove godine, 11. i 12. aprila u novosadskom Kongresnom centru „Master“, učestvovati na konferenciji SEE Automotive – Connect&Supply, koju drugu godinu za redom organizuje Automobilski klaster Srbije. Konferencija okuplja preko 250 učesnika iz više od 150 kompanija Jugoistočne Evrope.

Cilj SEE Automotive konferencije je da omogući povezivanje OEM proizvođača, TIER1&2 kompanija i relevantnih međunarodnih institucija, kako bi se dodatno podstakao razvoj automobilskeindustrije u regionu. Ova konferencija je jedan od najznačajnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom delu Evope i omogućava kompanijama iz oblasti automobilske industrije da se upoznaju sa trendovima iz regiona, kao i planovima proizvođača. Dodatno, za cilj ima povezivanje i umrežavanje privrede, naučnih, razvojnih i javnih institucija radi lakšeg pokretanja zajedničkih razvojnih projekata, povećanje konkurentnosti članica, ostvarenje dugoročne profitne pozicije unutar lanaca dodate vrednosti kod međunarodnih proizvođača automobila i indirektno unapređenje ekonomske pozicije celog sektora.
 

Direktor kompanije CADCAM Data, dipl. Mašinski inženjer Čedomir Duboka, tokom svog izlaganja koje je najavljeno za drugi dan konferencije, govoriće o najnovijim tehnologijama za razvoj proizvoda i integracijom sa svim poslovnim sektorima  u preduzeću, kako bi se procesi razvoja i proizvodnje podigli na najviši mogući nivo. Za dobavljače u auto industriji, veoma je važno da prate trendove i inovacije, kako bi bili konkurentni i povećali šansu za ostvarivanjem patnerstva sa najistaknutijim imenima iz automobilske industrije. Kompanija CADCAM Data je tu da vam približi sve neophodne korake koje treba da preduzmete, moguće načine za realizaciju tih koraka i pomogne vam da svoje poslovanje pospešite, a sve u cilju akvizicije novih poslovnih prilika.

CADCAM Data je članica CADCAM Group, vodećeg ponuđača PLM rešenja i usluga u Jugoistočnoj Evropi. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge PLM savetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na području projektovanja proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u  CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici. CADCAM Data je ovlašćeno zastupništvo Dassault Systemes za rešenja CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA i revolucionarne, inovativne poslovne platforme 3DEXPERIENCE.

3dexperience compass
Slika: 3DEXPERIENCE sveobuhvatna poslovna platformaViše o SEE Automotive konferenciji i načinu registracije pročitajte ovde