CATIA V6

CATIA V6

Virtualni proizvod

Osigurajte uspjeh proizvoda pomoću Catia mogućnosti za virtualni dizajn
Tisuće tvrtki u različitim industrijama u svijetu iskoristile su mogućnosti CATIA virtualnog dizajna kako bi osigurale uspjeh svojih proizvoda.
Danas, CATIA je vodeće svjetsko rješenje za razvoj proizvoda i inovacija koje se uspješno koristi u tvrtkama svih veličina, od malih i srednjih poduzeća do velikih OEM i lanaca njihovih dobavljača.
CATIA stavlja 3D kolaborativne inovacije u srž poduzeća te pomaže kompanijama ubrzati transformaciju prema punom pristupu PLM 2.0.


V6 PLM Express

Globalizacija. Povećanje složenosti proizvoda i opskrbnog lanca. Potrebna je nova strategija da bi se uspjelo na današnjem kompetitivnom tržištu. Product Life Cycle Management/upravljanje životnim ciklusom proizvoda (PLM) je dokazana strategija za izuzetan uspjeh na zahtjevnim tržištima.


Napredne kompanije diljem svijeta potvrđuju doprinos PLM-a za svoju inovativnost i uspješnost.

Već spremna rješenja dodatno pojačavaju jake strane naših brendova (CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA i CATIA Composer) kako bi se osigurali inovativni procesi koji omogućuju brzu implementaciju, lakoću uporabe, sposobnost rasta i niske ukupne troškove vlasništva.