Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Marketing i prodaja

Pretvorite svoj 3D dizajn i informacije o razvoju proizvoda u visokokvalitetne grafičke elemente, interaktivni 3D sadržaj i fotorealistične prikaze za prodaju, marketing i proizvodnju.

Kompanije trebaju povezati ciljne kupce s personaliziranim porukama o vrijednosti kako bi bili učinkoviti i ispred svoje konkurencije. Kao dio ovog procesa, marketari i dizajneri moraju biti u mogućnosti blisko sarađivati, kako bi stvorili savršen prodajni i marketinški plan i prije nego što je proizvod izrađen. 3DEXPERIENCE Works portfolio nudi vam alate za praćenje vaših planovima za izlazak na tržište, od ideje do komercijalizacije.

SOLIDWORKS Composer

 

Preusmjerite svoje 3D inžinjerske modele za stvaranje grafičkog sadržaja kako bi objasnili procese i postupke u tehničkim komunikacijama, kao što su upute za montažu, priručnici za proizvode, upute za instalaciju, priručnici za servis, vodiči za obuku, marketinške brošure i kompleti za nadmetanje za prodaju.

 

SOLIDWORKS Visualize

 

SOLIDWORKS Visualize vam omogućava da iskoristite 3D CAD podatke za stvaranje sadržaja kvaliteta fotografija na najbrži i najjednostavniji način – od slika do animacija, interaktivnog web sadržaja i zaokupljajuće virtualne stvarnosti. Oživite svoje proizvode. SOLIDWORKS Visualize je „kamera“ za vaše CAD podatke!

3D dizajn i metodologija 

Vaš sljedeći korak ka ubrzanom razvoju proizvoda počinje ovdje

Kontaktirajte nas za više informacija