Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Dizajn i inžinjering

Dizajneri i inžinjeri širom svijeta, biraju SOLIDWORKS kako bi oživjeli svoje proizvode.

Sa javljanjem potrebe za proizvodnju kvalitetnijih proizvoda brže i uz niže troškove, kompanije zahtjevaju složenije alate za dizajn. Također, alate koji ispunjavaju sve potrebne zahtjeve, kao što su dizajnerski ciljevi, funkcionalnost, te zadovoljavanje zahtjeva kupaca.

SOLIDWORKS i 3DEXPERIENCE Works portfolio pružaju širok spektar dizajnerskih i inžinjerskih mogućnosti, te na taj način obezbjeđuju praćenje razvoja proizvoda od ideja do konačnog proizvoda.

 

3D CAD

 

Dramatično poboljšajte način na koji razvijate i proizvodite proizvode. Kao temelj za cjelokupni paket rješenja za razvoj proizvoda SOLIDWORKS, paketi SOLIDWORKS CAD obuhvaćaju dizajn, simulaciju, procjenu troškova, provjeru proizvodljivosti, CAM, održivi dizajn i upravljanje podacima.

Bez obzira šta tačno kreirate, dizajneri i inžinjeri trebaju najbolje alate i rješenja za razvoj sljedećeg visokokvalitetnog proizvoda, lansiranje tog proizvoda na tržište i udovoljavanje zahtjevima kupaca.

2D CAD – DraftSight

 

Dizajnirajte bolje crteže pomoću programa DraftSight

DraftSight je provjereno CAD rješenje s produktivnošću i kompatibilnošću za stvaranje, uređivanje, pregled i označavanje bilo koje 2D ili 3D DWG datoteke s lakoćom, brzinom i učinkovitošću. Dalje poboljšajte saradnju u dizajnu i upravljanju dokumentima povezivanjem na platformu 3DEXPERIENCE.

  • Jednostavan prijelaz s AutoCAD-a ili sličnih CAD aplikacija s poznavanjem i kompatibilnošću
  • Povećanje ROI-a bez narušavanja kvalitete ili produktivnosti
  • Odabir iz širokog portfolia, sa dodatnom mogućnošću izbora setova karakteristika i licenciranja
  • Besprijekorna upotreba naslijeđenih crteža i podataka

eDrawings

 

Alat koji omogućava svima da komuniciraju i sarađuju, koristeći 3D podatke o dizajnu, kako bi umanjili greške i ubrzali vrijeme izlaska na tržište. Pogledajte svoje dizajne u kontekstu stvarnog svijeta, kako biste procijenili utjecaj okoliša i omogućili izvanrednu komunikaciju dizajna s eDrawings Professional.

Električni dizajn

 

SOLIDWORKS Električna (Electrical Design) rješenja pojednostavljuju električni shematski dizajn, s posebnim alatima za inžinjere i intuitivnim sučeljima za brže ugrađeni dizajn i upravljačke ploče električnog sistema.

  • Jednostavno integrirajte svoje električne sheme u 3D modele
  • Minimizirajte ponavljajuće zadatke povezane s razvojem električnih shema
  • Iskoristite zajedničku bazu podataka za ECAD i MCAD, osiguravajući dosljednost pri stvaranju dokumentacije
  • Pristupite opsežnoj biblioteci električnih komponenata i simbola industrijskih standardnih shematskih simbola

Cloud-Connected CAD

 

Kolaborativni dizajn

Kako povezujete svoje dizajnerske, inžinjerske i poslovne timove? Uz 3DEXPERIENCE platformu, od povezivanja SOLIDWORKS-a sa svima ostalima, dijeli vas samo nekoliko klikova. Povećajte vrijednost SOLIDWORKS-a, poboljšajte saradnju, produktivnost i inovativnost sa SOLIDWORKS Kolaborativnim dizajnerom.

3D dizajn i metodologija 

Vaš sljedeći korak ka ubrzanom razvoju proizvoda počinje ovdje

Kontaktirajte nas za više informacija