Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

KREIRAJTE, SARAĐUJTE, INOVIRAJTE

Oživite svoje ideje o proizvodima!

SolidWorks

Jedan od najpopularnijih i najpoznatijih CAD rješenja u industriji već duže od 25 godina. Profesionalno rješenje koje omogućuje rad na kompleksnim i zahtjevnim projektima uz jednostavno i pristupačno korisničko sučelje.

SolidWorks

Omogućava stvaranje brzog i preciznog dizajna uključujući 3D modele i 2D crteže složenih dijelova i sklopova, dizajniranje cijena i proizvodnje sa alatima za procjenu troškova i provjeru proizvodljivosti.

Olakšava komunikaciju s članovima tima te omogućava kontrolu revizija pomoću standardiziranih alata za upravljanje podacima

Veoma jednostavno eliminira greške i omogućava obradu pomoću integriranih alata za analizu kretanja i naprezanja.
Icon
Dizajn
Od ideje do izvrsnog dizajna proizvoda! Konceptualizirajte, stvarajte, provjeravajte valjanost, komunicirajte, upravljajte i transformišite vaše inovativne ideje.
Icon
Kolabaracija
Sposobnost upravljanja informacijama tokom životnog ciklusa proizvoda dokazana je taktika koju organizacije koriste za učinkovitije planiranje, dizajniranje, proizvodnju i upravljanje proizvodima.
Icon
Simulacija
Pomoću rješenja 3DEXPERIENCE Works Simulation, kompanije mogu procijeniti performanse, pouzdanost i sigurnost proizvoda tokom procesa dizajniranja!
Icon
Proizvodnja
Čak i najinovativnije ideje će propasti ako se ne mogu proizvesti efikasno. Kompanije zahtijevaju set alata koji omogućavaju timovima za dizajn i proizvodnju da rade istovremeno – od ERP-a do proizvodnog pogona.

Kupovinom bilo kojeg SolidWorks rješenja sa godišnjim održavanjem korisnici dobiju 2 licence DraftSight Enterprise softvera gratis.

 

Ostavite nam vaše podatke
a naša ekipa će vas kontaktirati!