Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Izbjegnite burnout uz DELMIA Ortems

Da li vašoj kompaniji treba PLM ili ERP?

I PLM i ERP imaju osnovni poslovni model koji se zasniva na vlasništvu podataka. Stoga i ERP i PLM su zainteresovani kako da obezbede maksimalnu pokrivenost i funkcionalnosti, a smanje curenje podataka van organizacije.

SIMULIA Champions Program

Program SIMULIA Champions odaje počast najaktivnijim i najutjecajnijim stručnjacima za simulaciju i okuplja ih kako bi napredovali u budućnosti simulacije. Prvaci su ambasadori brenda koji svoju iznimnu stručnost dijele s drugim korisnicima, inspiriraju kolege, daju važne povratne informacije i obogaćuju našu SIMULIA zajednicu.

CATIA Champions Program

Program CATIA Champions uključuje i nagrađuje najkvalificiranije i najutjecajnije korisnike CATIA softvera, koji blistaju svojom strašću, stručnošću i ukupnim sudjelovanjem u izgradnji naše nevjerojatne zajednice. CATIA Champions jaki su ambasadori robnih marki, online i offline, inspirirajući druge korisnike na višu razinu postignuća i uspjeha.

3DEXPERIENCE platforma u Formuli 1

Za kolaboraciju, brži protok informacija, bolju saradnju između timova, up-to-date dijeljenje datoteka te jedan izvor informacija, većina timova koristi platformu 3DEXPERIENCE. Znajući koje benefite nudi 3DEXPERIENCE platforma, jasno nam je zašto timovi u Formuli 1, kao što su: Ferrari, Mercedes, Aston Martin, Alpine, Mclaren, Alfa Romeo, Haas, koriste baš nju.

5 ključnih proizvodnih trendova u 2022. godini

Očekuje se da će proizvodna industrija dočekati neke velike trendove u 2022. godini, koji, ako se pravilno koriste, mogu podstaći inovacije i pomoći kompanijama da ostanu konkurentne. U nastavku ćete saznati koji su to ključni proizvodni trendovi koji će se pratiti ove godine i kako se mogu iskoristiti za stvaranje vrijednosti uz prave tehnologije.