CADCAM Solutions Newsletter - Maj 2017

 
CATIA CATMSE
CATMSE - nova CATIA konfiguracija
Saznajte koje sve module sadrži nova CATIA konfiguracija CATMSE - CATIA Mechanical & Shape Engineer Excellence i kako možete poboljšati svoj proces konstruriranja.

Više o CATMSE konfiguraciji
 
3DEX on cloud
3DEXPERIENCE on Cloud - brzo, jednostavno i učinkovito
Može li se jedinstvena poslovna platforma 3DEXPERIENCE on Cloud implementirati u nekoliko koraka i bez IT administracije? Pogledajte 10-minutni webinar i saznajte koje sve prednosti donosi 3DEXPERIENCE on Cloud. 

Pogledajte webinar
 
p&g logo
Procter & Gamble izabrao 3DEXPERIENCE platformu
Pročitajte zašto, je veliki svjetski proizvođač robe široke potrošnje odlučio implementirati industrijska rješenja "Perfect Product" i "Perfect Package", koja se temelje na 3DEXPERIENCE platformi.
Pročitajte više
 
SIMULIA for SOLIDWORKS
Propustili ste live webinar "SIMULIA za SolidWorks korisnike"?
Pogledajte snimku webinara i saznajte kako možete prenijeti geometriju iz SolidWorksa u Abaqus, kako istu geometriju možete modificirati u SolidWorksu i promjene prenijeti u Abaqus CAE, sa samo jednim klikom miša, a istovremeno sačuvati sve unaprijed definirane parametre i svojstva modela u Abaqus-u.
Pogledajte webinar
 
Projektiranje IoT uređaja
IoT uređaji izgledaju jednostavni, ali to nije tako, jer se sastoje od posebnih komponenata, raznih okruženja i štampanih pločica, koje zahtijevaju poseban dizajn. Za uspješno projektiranje štampanih pločica takve namjene, potrebno je uzeti u obzir sedam različitih činjenica. 
Saznajte koje su to činjenice
 

POSJETITE NAS NA:
ENERGA sajmu u Sarajevu
Pozivamo Vas da nam se pridružite na međunarodnom sajmu „Energa“ koji će biti održan u periodu od 06.06. – 08.06. 2017. god. u Sarajevu , centar „Skenderija“.
Prvi put na BiH tržištu predstavljamo VR / virtual reality / uređaj! Pridružite nam se i zajedno zakoračimo u svijet 3D virtualne realnosti !
Zatražite besplatnu ulaznicu

IRT forum 2017
9. IRT Forumu 2017
Posjetite nas 5. i 6. juna u Portorožu na 9. IRT Forumu i saznajte kako s našim rješenjima možete zakoračiti u 4. Industrijsku revoluciju.

Više o IRT Forumu 2017

Sajmu tehnike u Beogradu
Kao i prethodnih godina, i ove godine možete nas pronaći na Sajmu gdje ćemo predstaviti najnovija programska rješenja za projektiranje, simulacije, ECAD te predstaviti nove tehnologije poslovanja.

Pročitajte više