CADCAM Solutions Newsletter - Jun 2017


 
CATIA
CATIA 3DEXPERIENCE
U zadnje vrijeme slušate o 3DEXPERIENCE poslovnoj platformi, ali i dalje Vam je nejasno kako točno radi i što omogućava? Pogledajte kratki video u kojem su na jednostavan način prikazane i najsloženije funkcionalnosti CATIA 3DEXPERIENCE.
Pogledajte video
 
3DEX Electrical
Projektiranje i proizvodnja kablovskih snopova
S kojim izazovima se susreću projektanti kablovskih snopova i ožićenja? Zašto koristiti CATIA Electrical Manufacturing Preparation? Pogledajte webinar koji prikazuje integrirani električni razvoj. 

Pogledajte webinar
 
Virtualna realnost na CAD programskim rješenjima
Implementacijom uređaja za simulaciju virtualne realnosti, možete pregledati velike količine 3D podataka direktno u izvornoj CAD aplikaciji bez ograničenja rezolucije, veličine, oblika i bez potrebe za konverzijom podataka ili rizikom od gubitka istih.
Pročitajte više
 
Free Download - PADS Maker

Besplatno preuzmite inačicu PADS programskog rješenja za Schematic i Layout PCB dizajn.

Free download
 
DOGAĐANJA:
ENERGA sajam u Sarajevu
Pozivamo Vas da nam se pridružite na međunarodnom sajmu „Energa“ koji će biti održan u periodu od 06.06. – 08.06. 2017. god. u Sarajevu , centar „Skenderija“.
Prvi put na BiH tržištu predstavljamo VR / virtual reality / uređaj! Pridružite nam se i zajedno zakoračimo u svijet 3D virtualne realnosti !
Zatražite besplatnu ulaznicu

Održan Sajam tehnike u Beogradu
Na petodnevnoj manifestaciji bili su izloženi oprema i uređaji za proizvodnju i distribuciju električne energije, mjerenje i izvore napajanja, instalacije, rasvjeta za poslovne i stambene prostore, kao i energetska, industrijska i kućna elektronika.

Pročitajte više