CADCAM Solutions Newsletter - April 2017 
Tehnical support
Kontaktirajte naš tehnički tim putem novih komunikacijskih kanala
S ciljem da korisnicima budemo što dostupniji i da bolje surađujemo unaprijedili smo načine na koje možete kontaktirati naš tehnički tim:
 - Direktan broj telefona odjela za tehničku podršku 
 - Live chat na našoj web stranici
 - MyCADCAM portal
Pročitajte više
 
3DEXPERIENCE broj korisnika
CATIA u raznim formatima
Izaberite CATIA module i konfiguracije koji zadovoljavaju vaše potrebe i pridružite se milijonima zadovoljnih korisnika uz:
 -CATIA2GO
 - CATIA Engineering Excellence
 
Provjerite sve aktualne CATIA ponude
 
SIMULIA for SolidWorks
Pridružite nam se na besplatnom webinaru
Pozivamo Vas na besplatan webinar na kojem možete vidjeti kako prenijeti geometriju iz SolidWorksa u Abaqus, kako istu geometriju možete modificirati u SolidWorksu i promjene prenijeti u Abaqus CAE sa samo jednim klikom miša, a istovremeno sačuvati sve unaprijed definirane parametre i svojstva modela u Abaqus-u.
Više o webinaru i prijava
 
CATMEE
Nova CATIA konfiguracija CATMEE
Nova CATIA konfiguracija Mechanical Engineer Excellence uz standardni paket donosi i osnovni paket površina, sheet-metal, 3D master koncept, definisanje toleranciranje u 3D modelu, animaciju i kinematiku i druge zanimljive module.

Pročitajte sve o CATMEE modulima
 
MG CFD webinar
Prijavite se za besplatan webinar
Ventilatori su standardna komponenta u većini elektroničkih uređaja, ali ponekad nije lako odrediti koji ventilator je optimalno rješenje u određenom uređaju da bi se zadovoljile temperaturne specifikacije. U ovom seminaru biti će obrađeno testiranje različitih ventilatora unutar CFD (eng. Computational Fluid Dynamics) simulacija te objašnjeno kako odrediti optimalno rješenje korištenjem simulacija.
Više o webinaru i prijava
 

ZANIMLJIVOSTI
FCA Grupa prelazi na 3DEXPERIENCE platformu
"Drive Emotion" industrijsko rješenje bazirano na 3DEXPERIENCE platformi olakšava cjelokupan proces od dizajna i projektiranja do virtualne validacije zahvaljujući kolaborativnom okruženju.
Provjerite sve prednosti ovog rješenja
 
AITAC Designed for Sea
AITAC trasira novi put u dizajnu brodova
Saznajte kako je Riječka kompanija AITAC dodatno unaprijedila svoje poslovanje i konkurentnost s industrijskim rješenjem "Designed for Sea" koje se bazira na 3DEXPERIENCE platformi.

Pročitajte više
 
Rimac Concept One
Rimac Automobili na 3DS konferenciji u Milanu
Na ovogodišnjoj 3DS konferenciji pod nazivom "Design in the Age of Experience", koja je održana u Milanu 4. i 5. aprila, Rimac Automobili podijeli su svoje iskustvo u korištenju 3DEXPERIENCE platforme.

Pročitajte više o 3DS konferenciji
 
Forma Tool 2017
Utisci s Industrijskog sajma u Celju
Međunarodni Industrijski sajam u Celju jedan je od najvećih i najposjećenijih događaja ove vrste u srednjoj i istočnoj Europi. Pogledajte kako je bilo ove godine na sajmu.

Pročitajte više
 
Održana SEE Automotive konferencija
Ovogodišnja SEE Automotive konferencija pod nazivom "Connect & Supply" ugostila je više od 250 posjetitelja iz 150 kompanija iz 16 zemalja gdje smo dali odgovor na pitanje "Kako povećati konkurentnost, osvojiti nove poslove, promptno odgovoriti na upite kupaca i isporučiti proizvod na vrijeme pomoću jedinstvene poslovne platforme 3DEXPERIENCE?"
Pročitajte više