TECHNIA PLM Inovacijski Forum - VIRTUAL EXPERIENCE

TECHNIA PLM Inovacijski Forum - VIRTUAL EXPERIENCE

Challenge your perspective! Bringing people, processes and platforms together to enable sustainable product creation.
PRIJAVITE SE

ONLINE | 14 OKTOBAR 2020 | POGLEDAJTE AGENDU

 

TECHNIA dan softvera održat će se 14. oktobra i ove godine postaje virtualan. Hoćete li biti tamo?

Pridružite se ekspertima iz čitavog svijeta za upravljanje životnim ciklusom proizvoda (PLM) i razgovarajte o najnovijim dostignućima u stvaranju održivog proizvoda, PLM-u, i sljedećoj generaciji TECHNIA softvera.​

Tri razloga za prisustvo:
−Prijavite se za dodatne ekskluzivne prezentacije i najbolje savjete koje ćete čuti, iz prakse vodećih industrijskih stručnjaka kao što su Arla Foods, Plastal, Autoliv i Integral Powertrain.
−Pridružite se grupi sa više od 300 strastvenih PLM eksperata iz industrije, koji su spremni za saradnju i promjene! Od stručnih govornika, preko partnera koji nude rješenja, pa do istomišljenika u industriji, iskoristite priliku i poslušajte o bogatim iskustvima stučnjaka širom svijeta, na digitalnom forumu i putem live chata.
−Otkrijte revolucionarne novosti poput usvajanja digitalnih rješenja / Digital Adoption Solution / za 3DEXPERIENCE platformu, Light My Way! Upoznajte se sa svim mogućnosti naših stručnjaka, uz najnovije vijesti, use case-ove i panel diskusije ... prije bilo koga drugog!
Ne propustite priliku i pridružite se online diskusiji na temu "Challenge your perspective! Ujedinite ljude, procese i platforme kako biste omogućili stvaranje održivog proizvoda u budućnosti".        

 


LIVE & ON-DEMAND CONTENT

Pridružite nam se online za specijalne prezentacije, nadogradnju proizvoda i umrežavanje.


EXPERT-LED PANEL DISCUSSIONS

Iskusite PLM stručni panel diskusije, live demonstracije i radionice.


FIRST-LOOK PRODUCT UPDATES

Pogledajte revolucionarne razvoje od strane naših stručnjaka, prije bilo koga drugog.


Stvaranje održivog proizvoda, sa TECHNIA PLM osnovnim elementima za 3DEXPERIENCE, ENOVIA, CATIA, SOLIDWORKS & JT.

ŠTA JE TECHNIA PLM INOVACIJSKI FORUM??

Pridružite se digitalnoj zajednici koja pokreće inovacije u softveru za upravljanje životnim ciklusom proizvoda za CATIA, ENOVIA, JT i 3DEXPERIENCE Platformu.


Otkrijte Experience Packaged - jedinstvene dodatne karakteristike za Dassault Systèmes portfolio, razvijen u sinhronizaciji sa krajnjim korisnicima i stručnim zagovornicima PLM-a. Proširite funkcionalnost proizvoda, automatizirajte procese, poboljšajte korisničko iskustvo i još mnogo toga. Od integracija ERP-a i 3DEXPERIENCE platforme do usvajanja digitalnih rješenja / Digital Adoption Solution (DAS) / za platformu 3DEXPERIENCE. TECHNIA Software & Expert Services poziva vas da iskusite nova dostignuća i doprinesete kreiranju naše ponude sofvera sljedeće generacije.
. Zajedno stvaramo ono što bi trebalo biti - jednostavno i održivo!


PRIJAVITE SE


KO BI TREBAO PRISUSTVOVATI?

Pridružite se našoj zajednici sadašnjih i budućih korisnika Dassault Systèmes portfolia i korisnika TECHNIA softvera bez obzira na poslovnu funkciju koju obnašate, unutar kompanije. Okupljamo se kako bismo razgovarali, raspravljali i stvarali najnovija dostignuća u upravljanju životnim ciklusom proizvoda.


PREDAVAČI I SPONZORI