Pridružite nam se na ENERGA sajmu 2017

Pridružite nam se na ENERGA sajmu 2017

Pozivamo Vas da nam se pridružite na međunarodnom sajmu „Energa“ koji će biti održan u periodu od 06.06. – 08.06. 2017. god. u Sarajevu , centar „Skenderija“.

Prvi put na BiH tržištu predstavljamo VR / virtual reality / uređaj! 


Implementacijom uređaja za simulaciju virtualne realnosti, možete pregledati velike količine 3D podataka direktno u izvornoj CAD aplikaciji bez ograničenja rezolucije, veličine, oblika i bez potrebe za konverzijom podataka ili rizikom od gubitka istih. Integracija s programskim rješenjima poput CATIA, DELMIA ili poslovnom platformom 3DEXPERIENCE donose potpuno novu razinu iskustva i omogućavaju manipulaciju podacima i interakciju s njima u virtualnom načinu rada, što rezultira boljim razumjevanjem podataka i ostavlja mogućnost maksimalnog unaprijeđenja.

Registrirajte se za besplatnu ulaznicu,  ulaz na sajam je besplatan, ali jedina mogućnost ulaska je akreditovanje putem kodiranih ulaznica, dostavljenih  od strane izlagača.

Zakoračite sa nama u virtualni svijet putem CATIA 3DEXPERIENCE.


Prijava: ENERGA sajam 2017 (besplatna ulaznica)

Napomena: Nakon registracije putem e-maila ćemo Vam poslati ulaznicu koju je potrebno isprintati i predočiti prilikom ulaska na Sajam.

Više informacija o sajmu potražite na službenoj web stranici energa.ba