Predstavljamo najnoviji projekat našeg korisnika, kompanije Jugoimport, pod nazivom Tamnava - Virtuelna realnost, Sajam NVO Partner 25-28 jun, hala IV, štand 4033

Predstavljamo najnoviji projekat našeg korisnika, kompanije Jugoimport, pod nazivom Tamnava - Virtuelna realnost, Sajam NVO Partner 25-28 jun, hala IV, štand 4033

„Partner“ – Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, održaće se tradicionalno na Beogradskom sajmu u periodu 25.-28. juna, uz do sada najveći broj stranih izlagača i nekoliko svjetskih premijera proizvoda domaće namjenske industrije.
Cilj manifestacije, koja je organizovana u halama I i IV Beogradskog sajma, je predstavljanje naoružanja i vojne opreme „sa svih strana svijeta“ – složenih artiljerijskih i raketnih sistema, savremenog streljačkog naoružanja i municije, borbenih oklopnih vozila, elektronske opreme, lakih aviona, novih radara, raznih trenažera, zaštitine balističke opreme, borbenih patrolnih čamaca.
Kako suorganizator događaja kompanija Jugoimport SDPR ove godine obilježava 70 godina rada, u to ime su odlučili da drugog dana, za poslovne posjetioce sajma održe bojevi prikaz naoružanja u upotrebi i u razvoju na vojnom poligonu Nikinci.

Takođe, veoma važna i neizostavna karika kako u projektovanju i razvoju ovih kompleksnih proizvoda, tako i u digitalnoj transformaciji poslovnih procesa, su namjenska industrijska rješenja koja će kompanija CADCAM Data u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Jugoimport SDPR predstaviti svim postojećim i potencijalnim dobavljačima odbrambene industrije.


Ove godine za Sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2019, za posjetioce smo pripremili puno novosti koje će biti prikazane kroz drugačiju i inovativniju sajamsku prezentaciju i zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da nas posjetite i pogledate najnoviji projekat kompanije Jugoimport SDPR, pod nazivom Tamnava, koja će po prvi put biti prikazana na našem štandu i to putem opreme za projektovanje virtualne realnosti. Tamnava je najnoviji projekat Jugoimporta, još uvijek u konceptualnoj fazi i kao dugogodišnji partner kompanije Jugoimport SDPR, CADCAM Data ima tu privilegiju da javnost prvi put upozna sa ovim vojnim vozilom, projektovanim na našem softverskom rješenju CATIA. Maksimalno realan virtualni prikaz omogućen je aplikacijama platforme 3DEXPERIENCE, prije svega najnovijom verzijom softvera CATIA na pomenutoj platformi i vrhunskim softverskim rješenjem za high quality rendering i virtualizaciju proizvoda, a to je 3DEXCITE Deltagen.


Najava za sajam Partner 2019 CADCAM DATA

Na Sajmu Partner 2019, na štandu 4033 u hali IV

možete da budete u interakciji sa 3D modelom Tamnave u razjmeri 1:1


Virtualna realnost(VR) je termin koji se koristi za računarski generisana 3D okruženja koja omogućavaju korisniku da pristupi i bude u interakciji sa virtualnim 3D objektima.

Pojedinačna integracija sa softverskim rješenjima poput CATIA ili DELMIA ili implementacija sa  3DEXPERIENCE, donose potpuno novi nivo iskustva i omogućavaju potpuno upravljanje modelima i interakciju sa njima u virtualnom modu, što rezultuje boljim razumijevanjem proizvoda i ostavlja mogućnost maksimalnog unaprijeđenja.


CADCAM Data na Sajmu naoružanja Partner 2019 Tamnava

Takođe, pripremili smo intervjue sa našim korisnicima, gdje od čelnih ljudi sektora za razvoj možete da čujete kako funkcioniše u praksi primjena sofverskih rješenja kompanije Dassault Systemes, čiji smo zvanični zastupnik za teritotiju Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Od Rukovodioca za razvoj i Izvršnog direktora kompanije Prvi partizan imaćete priliku da čujete kako je kompanija odlučila da uz našu pomoć, krene u proces digitalne transformacije poslovnih procesa i time ostane konkurentna, kako u regionu tako i u svijetu. Od inžinjera, iz prve ruke, čućete kakve promjene transformacija donosi u svakodnednom radu i kako ih pojednostavljuje.

Rukovodilac sektora za razvoj kompanije Utva, Aleksandar Petrović, upoznaće vas sa procesom projektovanja i nastanka najnovijeg Utvinog niskokrilca Sova i zajedno sa svojim inžinjerima, ispričati više o korištenju softverskog rješenja CATIA u ovom procesu.


Na Sajmu Partner 2019, na štandu 4033 u hali IV

možete da budete u interakciji sa 3D modelom Tamnave u razmjeri 1:1


Kompanija CADCAM Data u saradnji sa Jugoimport SDPR Vas poziva da 27. juna, sa početkom u 13 h, prisustvujete predavanju u sali za prezentacije u parteru hale IV, gde će Vam Rukovodilac sektora za razvoj kompanije Jugoimport, Milan Furtula, prezentovati temu „Digitalna transformacija poslovnih procesa kompanije Jugoimport SDPR“


Ukoliko želite da se konsultujete sa našim timom, ili saznate više o našim softverskim rješenjima CATIAENOVIADELMIASIMULIA, ili platformi 3DEXPERIENCE, pozivamo vas da nas posjetite, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo.


Sajamska manifestacija traje od 25. do 28. juna, na Beogradskom sajmu. Dobro došli u halu 4, na štand 4033.


Napomena: Sajam će za građanstvo biti otvoren 28. juna od 10 do 19 časova. Više informacija o Sajmu Partner, možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji Ministarstva odbrane Republike Srbije.

CADCAM Data na Sajmu naoružanja Partner 2019 Tamnava