CADCAM Solutions je postala novi Dassault Systemes certifikovani partner

CADCAM Solutions je postala novi Dassault Systemes certifikovani partner

CADCAM Grupa, koja dugi niz godina u sklopu svog Obrazovnog centra održava obuke za programska rješenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA i DELMIA, suradnju u održavanju obuka 3DEXPERIENCE firme Dassault Systemes podignula je na višu razinu potpisavši ugovor za Certificiranog edukacijskog partnera (eng. Certified Education Partner).
Proširenjem suradnje CADCAM Grupa u sklopu svog Obrazovnog centra ovlaštena je provoditi Dassault Systemes certifikacijsku proceduru i pripremati polaznike za Dassault Systemes CATIA certifikate koji su priznati diljem svijeta.

Etiketu Certified Education Partner tvrtka Dassault Systemes dodjeljuje dugogodišnjim partnerima koji zadovolje stroge strandarde i koji su dokazali da na adekvatan način pomažu firmama implementirati programska rješenja i obučiti korisnike za rad s njima.
Materijali i programi za obuke usklađeni su s najnovijim obrazovnim tehnikama i tehnologijama koje se stalno nadopunjuju s primjerima iz prakse kako bi polaznici tečajeva imali priliku vidjeti koje su to najbolje prakse koje firmama iz pojedinih industrijskih grana omogućavaju rast i razvoj.


Iskustvo naših predavača nadilazi standardni pristup održavanja obuka i nudi praktična znanja. 

Pogledajte našu ponudu obuka i izaberite područje koje Vas najviše zanima kako biste unaprijedili osobni i profesionalni razvoj. 

CADCAM Solutions CEP sertifikat


Pogledajte raspored održavanja obuka